lördag 8 november 2008

Desperate Housewives

jag är officiellt (nå ja, det kanske skedde redan för en vecka sedan) hooked på den här serien.
Jag som trodde jag inte gillade den, eller aldrig skulle göra det.
Damn.
Jag kanske är som alla andra!? haha. Nej.
Men den har ju faktiskt allt, dramatiken, passionen, kärleken, det där sjuka som aldrig skulle hända på riktigt, det där sjuka som faktiskt händer på riktigt, pinsamhet, sjuklig svartsjuka... you name it.
Är bara inne på andra säsongen och försöker gå emot alla sinnen och ta det långsamt, så att jag ine ser färdigt på den här serien direkt, vilket så vanligtvis fallet brukar vara.
Men det fakto att DH har 22 avsnitt är det heller inget fel på..

jajja,
idag har annars varit väl ganska vanligt.
Vaknade halv 11 och tog det extra lugnt den här morgonen,
efter att S stigit upp fick jag för mig att jag ville ner till stan och se på klänningar (jag börjar bli desperat efter att få köpa någonting nytt jag kan vara nöjd över en stund), men först hamnade vi på en kattutställning, och ljuuva himmel vilka fina kissor :D åh, jag älskar verkligen katter. Jag har verkligen fastnat för rasen orientaliskt korthår, de är så otroligt fina. Någon gång under min livstid ska jag försöka få råd med en sådan katt..
Men för tillfället är ju så klart Sessa & Brallan de absolut bästa kissorna i hela världen!!

Jaa, vad som hände efter det var väl att vi åt smörgås på casino, gick till butiken och handlade lite ingredienser till morgondagens farsdagsbak, gick hem och så kom sampes storebror och hälsade på oss, han tog en massa ljuvliga bilder på katterna som jag hoppas vi kommer få sen :o)
När han åkte så for S och jag och handlade middag, S lagade Nachotallrik och vi myste ner oss med denna delikata middag i famnen framför tv:n, såg på två avsnitt How I Met Your Mother och började se på filmen "you don't mess with the Zohan" vilken är så jävla skön ;p
men får vänta med att se andra halvan för jag blev lämnad ensam när S for till några polare. (Tack för den.. haha.. nä det är klart jag förstår)

Nu ska jag väl fortsätta mitt patetiska liv framför min nya favoritserie..

Inga kommentarer: