lördag 21 februari 2009

Ska ialla fall för en gångs skull

Bjuda på lite bilder ifrån dagen,
men inte många:

Jag började dagen med att ta en bild på S men han ville inte vara med på bloggen den tiden, så det andra jag gjorde var att försöka dämpa svullnaden under mina ögon med lite gurkbitar, vilket faktiskt hjälpte :)


sedan blev det lite bus med kissorna, först Brallan in action:


and then Sessa:


efter det var vi alla trötta igen, men matte och husse hoppade i duschen och fixade sig medan dessa små somnade som små grisar


Och en liten bild på mig efter färdig fixning, sedan for vi iväg till elgiganten och jag hittade en telefon jag kunde tänka mig att ha (faktiskt eriksson, förlåt nokia.. I'm sorry) men får se vad det blir av det ännu. Lunch på casino (smörgås och kaffe) lite rundgång och inköp av ännu mera kaffe (chokladcappucino) och mellanmålbars.


Efter det åkte vi hem till mig (handlade först) på middag och för att umgås med mina förälrar och brorsbarnen som de är barnvakter åt denna helg, vi åt tortillas och memma till efterrätt! mmmm!!! Såg på linus på linjen, ritade lite, och umgicks sådär lagom mycket som det går med en 4 och en 6åring.
Maya tycker om S också, här är en fin bild på dem <3


här är världens underbaraste akrobat Lucas, jag kommer ihåg när han var nyfödd sedan någon dag och jag fick hålla honom första gången, jag grät.. Så jag har verkligen ett speciellt band med den ungen :) <3


efter allt busande och härjande så blev det sovdags för barnen och mamma hade redan åkt iväg på en fest, som vi om några timmar skall hämta henne från och köra hem henne. I morgon blir det kanske simning med barnen och mamma.. :)
De gör under för tankeverksamheten de små..
Nåväl, det var lite bilder i alla fall :)
Borde skärpa mig med kameran faktiskt, det är roligt att föreviga små ögonblick som dessa..

Nu ska vi se vad det blir :)
hoppas alla har en trevlig kväll

Inga kommentarer: