fredag 30 januari 2009

trög

som alltid.

Vaknade 10 idag,
igen.
Voikka voi, säger jag bara. Inte för att jag har så himla mycket att göra men morgonen och kvällen är ju den lugnaste tiden på dygnet. Nå,
får njuta av kvällen sen istället.

Som ni ser blev det inget pass för mig nu,
men ska fara och gymma sen före jobbet istället.
Blir bättre så.
Mage & biceps idag då + cardio förstås.
Har egentligen grymt svårt för att köra cardio på gymmet för mig själv,
känns så jäkla tråkigt.
Men fick en suverän idé igår, eftersom de har alla konditionsmaskiner på samma ställe, så kan jag köra en 5-10 min på varje maskin, så blir detmycket roligare och lättare, även intensivare intervaller, och lättare att köra intervaller.
Så blir det snabbt 30-40 minuter som man fått ihop.
Och då är egentligen 2o minuter bra om man kör ordentliga intervaller. Men jag behöver nog lite mera för att känna att jag gjort någonting.. Blir väl så när man är träningsnarkoman.. :p

Det känns lite fel att sitta i perioder bara, som nu, har knappt gjort någonting sedan jag steg upp för över 2 timmar sedan. Bara suttit typ. Känns så meningslöst..
Och jag känner mig direkt lat och ja, jag vet inte, tung på något vis. Blir svårare att lyfta på röven. Därför skulle det vara bra med morgonpromenader, så skulle jag slippa den där känslan. Men å andra sidan så är det skönt att sitta och bara slappa det första man gör. Även, jag blir så jäkla hungrig så jag skulle nog inte klara av att gå och gå (om jag inte gör det direkt det första jag gör när jag vaknar) före frukost..
Vi alla äro olika. Så är det.

Inga kommentarer: